Sunday, November 17, 2013

KAHWIN

Hello...Hye...Assalammualaikum semua :)

Rasa macam dah lama gila tak updated blog ni... Eyn tak de masa nak belek belek blog eyn sendiri..haishhh..But its okay harini eyn ada mood sikit lah nak updated apa apa yang patot kan..senang cerita eyn nak membebel banyak banyak kat sini..hihihi

Sedar tak sedar dah nak hujung tahun dah..lebih kurang setahun jugak lah eyn meninggalkan zaman college yang best gile tuh..Baru baru ni baru je lepas majlis convocation dekat college eyn..Tengok junior junior teringat pulak zaman eyn dengan kawan kawan tahun lepas kan...sumpah rindu beb!

Time time nak hujung tahun ni lah ramai kawan kawan ajak bercuti lah , nak ajak hang out lah , nak ajak datang jemputan kawin lah..macam macam lagi lah..Baru baru ni eyn dapat jemputan kawin dari kawan kawan time study dulu..Habis je study kumpul kumpul duit dah nak kawin kan..Tak pe tuh dah jodoh dorang kan..Heeee

So, eyn rasa bulan ni memang pack lah jadual eyn sebab ramai sangat orang nak kawin ni..Hahahaha..
Bila sebut pasal kawin kan..Makin ramai yang dok menanya lah kat eyn.." Bila kau nak kawin beb ??"
Ishhh.. Ingat kawin ni perkara main main ke haaa..Haish...

Actually semua benda ni eyn dah pikir betul betul.. Ada jodoh jalan je..Tak de duduk diam diam k..hehehe
Jodoh pertemuan semua tu ditangan tuhan kan..huhuhu..
Kita merancang tapi Allah yang tentu kan.... Bila ingat kan balik eyn agak tersentuh bila cerita pasal kawin kawin ni...sebab sampai sekarang eyn belom jumpa pengganti yang sesuai..Tapi eyn percaya semua ni ada hikmah nye..InsyaAllah semua nye akan berjalan dengan mudah..Doakan yang baik baik je k..heee:)

Rasa nya sampai kat sini jelah kot...Nak cite apa lagi eahh ?? hurmmm...
Haaa... Eyn nak wish selamat pengantin baru kat kawan eyn yang dah nak kawin tu..
Dan bff eyn yang dah 8 tahun kite kenal..Happy Engagement Day Darling..Wish you all the best :)

1 comment:

Tiktok